Πώληση Βίλα 1150τ.μ. - Κέντρο, Χανιά

Ζητούμενη τιμή: 4600000 €

Βίλα - Πώληση - Χανιά, Κέντρο

4,600,000 €

Ν. Χανίων, Χανιά, Κέντρο

ID: 231671002-287

Συνολικά Δωμάτια

7

Μπάνια

5

Τετραγωνικά Μέτρα

1150

Έτος Κατασκευής

2006

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη RE/MAX Specialists και την Pouregas Team:

Μια υπέροχη πολυτελής βίλα 1150 τετραγωνικών μέτρων με εκπληκτική αρχιτεκτονική και εσωτερική διακόσμηση που τη διακρίνει και την κάνει μοναδική για μια ιδανική διαβίωση. Βρίσκεται σε μια γαλήνια περιοχή, σε προάστιο των Χανίων, στο λόφο του Δαράτσου, με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα, τα Λευκά Όρη έως τον κόλπο της Σούδας. Περιτριγυρισμένο από υπέροχο καταπράσινο κήπο, πισίνα και υπαίθριους χώρους συγκέντρωσης με εξαιρετική διαρρύθμιση. Είναι μια ιδανική κατοικία για μεγάλη οικογένεια, αλλά και για φιλοξενία μεγάλης κλίμακας. Διαθέτει επτά πλήρως εξοπλισμένα υπνοδωμάτια με ατομικά μπάνια, που αποπνέουν κομψότητα και φινέτσα, καθιστώντας την το τέλειο και ασφαλές καταφύγιο για οικογένειες που αναζητούν την άνεση και την πολυτέλεια.

Μπαίνοντας απ΄ την εξωτερική αυλόπορτα, συναντάμε έναν τεράστιο χώρο για υπαίθριο πάρκινγκ και την γκαραζόπορτα που μπορούμε να μπούμε στο κλειστό πάρκινγκ όπου στο βάθος βρίσκεται ο ανελκυστήρας που μας οδηγεί σε όλα τα επίπεδα της βίλας. Η άλλη επιλογή μας να ανέβουμε εξωτερικά από τις δύο επιβλητικές σκάλες που μας οδηγούν στο πρώτο επίπεδο της βίλας, όπου συναντούμε την κυρία είσοδο της και τους προσεγμένους με κάθε λεπτομέρεια υπαίθριους χώρους με την πισίνα και τον καταπράσινο κήπο.

Προχωρώντας στο εσωτερικό αντικρύζουμε την τεράστια σάλα με την επιβλητική μαρμάρινη σκάλα με τα μπρούτζινα κιγκλιδώματα. Σε αυτό το επίπεδο απλώνονται τα τρία σαλόνια οι τραπεζαρίες το μαρμάρινο τζάκι με το πιάνο, οι δύο κουζίνες, ένα υπνοδωμάτιο με ατομικό μπάνιο και ο ανελκυστήρας.

Ανεβαίνοντας στον επόμενο όροφο βρίσκουμε ένα σαλόνι με το γραφείο, το κύριο υπνοδωμάτιο με 1 king-size κρεβάτι 170x200, μπάνιο με τζακούζι, δωμάτιο-ντουλάπα με όρθιο καθρέφτη, μπουντουάρ, πολυθρόνες, τραπεζάκι, κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνι . Δεύτερο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι 150×200, ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα, δωμάτιο-ντουλάπα με καθρέφτη, συρταριέρα με καθρέφτη, βιτρίνα, γραφείο, καρέκλα γραφείου, τραπεζάκι, πολυθρόνες, κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνι. Τρίτο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι 150 ×200, ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα, δωμάτιο-ντουλάπα με καθρέφτη, συρταριέρα με καθρέφτη, βιτρίνα, γραφείο, καρέκλα, τραπεζάκι σαλονιού, πολυθρόνες, κλιματισμό, τηλεόραση και ασανσέρ στο μπαλκόνι.

Στο ρετιρέ του κτιρίου βρίσκεται ένα ακόμη υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι 150×200, μονό κρεβάτι 90×200, ιδιωτικό μπάνιο με ντους, μπουντουάρ, καρέκλες, κλιματισμό, τηλεόραση και ένα τεράστιο μπαλκόνι με την καλύτερη θέα στη θάλασσα και ο ανελκυστήρας.

Στα ιδιαίτερα γνωρίσματα αυτού του σπιτιού περιλαμβάνονται:

  • Κατασκευή σύμφωνα με τους τελευταίους αντισεισμικούς κανονισμούς και με επιπλέον 20% ενίσχυση, ενδοδαπέδια θέρμανση με λέβητα πετρελαίου και ψύξη με εσωτερικές μονάδες και κανάλια με χειριστήρια σε όλα δωμάτια με επιπλέον 3 αυτόνομες μονάδες στα βοηθητικά δωμάτια.
  • Πάτωμα από γρανίτη Α ποιότητας 60χ60, σκάλες επίσης από μάρμαρο Α ποιότητας.
  • Τα κιγκλιδώματα στην επιβλητική και εσωτερική μαρμάρινη σκάλα, είναι καθαρός μπρούτζος γυαλισμένος, λουστραρισμένος και διπλά φουρνισμένος .
  • Στα εξωτερικά μπαλκόνια τα κάγκελα και οι κουπαστές είναι από ειδικά επεξεργασμένα μάρμαρα.
  • Περιμετρικά των εισόδων οι επενδύσεις είναι επίσης μαρμάρινες όπως και το ενεργειακό τζάκι είναι επενδυμένο με μάρμαρα ειδικά επεξεργασμένα, χειροποίητα.
  • Η εξωτερική διαμόρφωση και περίφραξη, είναι από τοιχία με οπλισμένο μπετό ύψους τεσσάρων έως επτά μέτρων με αντεστραμμένα πέδιλα.
  • Η πισίνα είναι με οπλισμένο μπετό 40/60 πόντους πάχος, με γρανίτη αντιολισθητικό Α΄ ποιότητας και πλάκες 60χ60 που έχουν αντιολισθητικές προδιαγραφές και διαθέτει αυτόματο σύστημα αντλίας θερμότητας με WiFi.
  • Τα φώτα στο εσωτερικό του κτιρίου είναι όλα ελεγχόμενα με PC ( έξυπνο σπίτι) όπως και ο εξωτερικός φωτισμός με διαχείριση από smart phone.
  • Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ενεργοποιείται αυτόματα, μία γεννήτρια 80/88/KV η οποία υποστηρίζει όλες τις συσκευές, το ασανσέρ και τον κλιματισμό με πλήρες φορτία.
  • Οι εξωτερικές πόρτες του κτιρίου είναι ασφαλείας, η εξωτερική καγκελόπορτα όπως και τα ρολά της βίλας είναι ελεγχόμενα ηλεκτρονικά.
  • Διαθέτει κάλυψη από κάμερες σε όλους του εξωτερικούς χώρους και στο γκαράζ.
  • Στον τελευταίο όροφο υπάρχουν ηλιακά για ζεστό νερό.
  • Οι χώροι του γκαράζ είναι από σταμπωτό και βιομηχανικό δάπεδο με κανάλια για τα νερά της βροχής.
  • Οι τοίχοι είναι 35 πόντων στο κτήριο με εσωτερική μόνωση. Υπάρχουν εξωτερικές ράμπες αναπήρων σε όλα τα επίπεδα του κτηρίου, ανελκυστήρας υδραυλικός 1.400 kg 10 ατόμων, με πρόσβαση σε όλους τους ορόφους ξεκινώντας από το γκαράζ.
  • Ο χώρος της διπλής κουζίνας διαθέτει 3 ψυγεία 2 εστίες φούρνου 2 πλυντήρια πιάτων, οι πάγκοι της μεγάλης κουζίνας είναι από αυθεντικά ενιαία μάρμαρα, όπως και τα ντουλάπια της από αυθεντικό ξύλο, σκαλιστό στο χέρι. -Στον περιβάλλοντα χώρο περιμετρικά της βίλας, υπάρχει φυτεμένο γκαζόν και διάφορα οπωροφόρα δέντρα όπως, ροδιά, λεμονιές, βερικοκιά, κυδωνιά, λεμονοπεργαμόντο, κουμκουάτ, ροδακινιές, πορτοκαλιές, μανταρινιές, βανίλια, μηλιά, αχλαδιά και δεσπολιά και καλλωπιστικά φυτά.
  • BBQ πλήρως εξοπλισμένο,
  • Στο κάτω επίπεδο βρίσκονται το γυμναστήριο, πινκ πογκ, ποδοσφαιράκι, σαλόνι τραπεζαρία, χώρος πλυντηρίου, στεγνωτηρίου, σιδερωτηρίου, ,καθώς επίσης και αποδυτήρια με προθάλαμο, πάγκο από γρανίτη με δύο νιπτήρες καναπέ, ντουλάπα αποθήκευσης, ψυγείο 2 wc και ντουζιέρα.
  • Χώρος στάθμευσης εσωτερικός για 8 αυτοκίνητα και μεγάλες αποθήκες για φύλαξη αντικειμένων.
  • Οι πίνακες είναι κεντημένοι στο χέρι και είναι αντίγραφα διάσημων ζωγράφων.
  • Τα γύψινα και οι ζωγραφιές στο ταβάνι είναι σχεδιασμένες με το χέρι και με χρυσά χρώματα.
  • Οι εσωτερικές πόρτες είναι χειροποίητες με κεντημένα στο χέρι
  • Οι βεράντες του σπιτιού είναι όλες στεγασμένες.

Είναι χτισμένο σε εκπληκτική καταπράσινη συνοικία του Δαράτσου στα Χανιά και θα σας μαγέψει με την ειδυλλιακή θέα. Μόλις 2 χιλιόμετρα μακριά βρίσκονται οι εκπληκτικές αμμώδεις παραλίες των Αγίων Αποστόλων και της Χρυσής Ακτής,. Σε μικρή απόσταση, θα βρείτε σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, εστιατόρια, καφετέριες, γυμναστήρια, Tennis Club, εμπορικά καταστήματα και πολλά άλλα. Σε 1 χιλιόμετρο βρισκόμαστε στις εξόδους του ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Κίσσαμο ή προς αεροδρόμιο, το λιμάνι της Σούδας, Ρέθυμνο ή Ηράκλειο.

Για περισσότερες πληροφορίες: Στέλιος Πουρέγκας Τηλ. 6977309436 - RE/MAX Specialists - Ελ. Βενιζέλου 92 Χανιά. Εξυπηρετούμε σε 110 χώρες του κόσμου με 140.000 συμβούλους ακινήτων επί 48 συναπτά έτη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 5

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

WC

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Έξι

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

Προσανατολισμός: Νοτιο-ανατολικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.