Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 460τ.μ. - Κέντρο, Αλμυρός

Ζητούμενη τιμή: 95000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Αλμυρός, Κέντρο

95,000 €

Ν. Μαγνησίας, Αλμυρός, Κέντρο

ID: 230941089-25

Τετραγωνικά Μέτρα

460

Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Δήμος Χατζής,. μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και της RE/MAX Δομή.

Διατίθεται αποκλειστικά απο την ομάδα μας οικόπεδο προς πώληση με κωδικό ακινήτου 19309-9549, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Αλμυρού. Με συνολική επιφάνεια 460 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το οικοδομήσιμο οικόπεδο προσφέρει απλόχερα χώρο για να υλοποιήσετε το επόμενο σχέδιο κατοικίας ή επένδυσης σας.

Η περιοχή του οικοπέδου έχει έναν συντελεστή δόμησης 1.60, επιτρέποντας σας μια σειρά από επιλογές για οικοδόμηση. Το οικόπεδο έχει ήδη περίφραξη, προσφέροντας μια επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες, το οικόπεδο διαθέτει ήδη πρόσβαση σε νερό, ρεύμα και αέριο, εξασφαλίζοντάς σας όλες τις βασικές ανέσεις που θα χρειαστείτε για την οικοδόμηση.

Η πρόσοψη του οικοπέδου είναι 11 μέτρα, ενώ το βάθος φτάνει τα 37 μέτρα, προσφέροντας έτσι μια ευρύχωρη και ευέλικτη βάση για να κατασκευάσετε το σπίτι των ονείρων σας ή το επενδυτικό σας έργο.

Αν είστε στην αναζήτηση ενός οικοπέδου με τεράστιο δυναμικό σε μια περιοχή που συνδυάζει την αστική άνεση με τη φυσική ομορφιά, τότε αυτή η αποκλειστική προσφορά είναι αυτό που ψάχνετε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να οργανώσετε μια επίσκεψη.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Δίκτυο Υδρευσης

Δίκτυο φυσικού αερίου

Περίφραξη

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.