Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 867τ.μ. - Χώρα Νάξου, Νάξος

Ζητούμενη τιμή: 450000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Νάξος, Χώρα Νάξου

450,000 €

Ν. Κυκλάδων, Νάξος, Χώρα Νάξου

ID: 231991001-94

Τετραγωνικά Μέτρα

867

Κωδικός ακινήτου: 1-80
• Χώρα, Νάξος
• 867 τ.μ. με δυνατότητα δόμησης 150 τ.μ.


Αυτό το άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 867 τ.μ. στην πόλη της Νάξου απέχει μόλις 400 μέτρα από το κέντρο της Χώρας και 350 μέτρα από το παλιό ενετικό κάστρο της Νάξου, ένα διάσημο αξιοθέατο της Νάξου. Το οικόπεδο διαθέτει ρεύμα και νερό και απέχει 500 μέτρα από τη θάλασσα και 3 χλμ. από το αεροδρόμιο.
Λόγω της θέσης του, τα πάντα είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια καθώς σε μόλις 10 λεπτά μπορείς να βρεθείς στο ιστορικό κάστρο του νησιού με τα γραφικά σοκάκια, ή στην κοσμοπολίτικη παραλία της χώρας με όλα τα μαγαζιά, εστιατόρια, μπαρ, τουριστικά καταστήματα και υπηρεσίες.
Το ακίνητο βρίσκεται πάνω σε κεντρικό δρόμο του νησιού, γεγονός που το καθιστά εύκολα προσβάσιμο.
Το οικόπεδο αυτό αποτελεί ιδανική ευκαιρία για επένδυση καθώς έχει δυνατότητα δόμησης έως και 150 τ.μ.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού και εξασφαλίστε τη θέση σας στην ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Νάξου, επικοινωνώντας με το γραφείο μας για επαγγελματική συμβουλή από ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας.

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/xUuKqSoq22KALUR59

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

Θέα: Πλατεία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.